Wij - Deniz, Tessa en onze lieve hond Djez zijn het gezicht achter HipThuys.
Een (t)huis is zo belangrijk, het is tenslotte jouw veilige plekje waar je gezellig met vrienden afspreekt of thuiskomt na een lange werkdag. 

Deniz

De vader van Deniz komt oorspronkelijk uit Turkije, uit een mooi groen gebied met hoge bergen en huisjes van hout. Dat hebben wij ook in ons huis laten terugkomen, veel groen en veel hout. Goed nadenken over wat er bij jou past in huis is heel belangrijk.

Tessa

Tessa, ik – ben de duizendpoot in huis. Tijdens een heftige burn-out is het idee van HipThuys ontstaan, ik zat tenslotte heel veel thuis en het was toch niet helemaal mijn thuis. Door met betaalbare woonaccessoires te werken, items zoals potten en kaarsen creëerde ik weer sfeer. Hier ontstond ook de liefde om te delen, iedereen verdient een fijn thuis.


En wat doet Deniz dan? Deniz is voor Hipthuys mijn grote (t)rots en doet de financiële kant.
Naast zijn behulpzame taken runt hij een Turks eetgelegenheid in Kaatsheuvel, een echt mensenmens ook!

Voor ons is het belangrijk dat je met simpele en betaalbare veranderingen van jouw huis een echt thuis kunt maken, dat is ons doel. Neem bijvoorbeeld een spiegel in de vorm van een zon.. Door hem tegen een muur te zetten in een plantenbak met hippe vaasjes ervoor is het een heel ander gezicht, een sfeermaker.

Liefs van ons.

 

© 2019 - 2020 HIPTHUYS | sitemap | rss